ca es

Formulari de sol·licitud de suport

Per obtenir una solució de forma ràpida, completi aquest formulari. Les sol·licituds de suport s'atendran per rigurós ordre d'entrada.

Consulti aquí com obtenir la seva versió de Ten ERP
Per facilitar la resolució de la seva consulta, adjunti un document indicant la seqüència de passos realitzada, el resultat obtingut i el resultat esperat.

Dades de contacte

Es permet la introducció de múltiples correus electrònics separats per ';'.


D’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat, titularitat de TEN SOLUTIONS SOFTWARE AND CONSULTING, S.L., la finalitat del qual és la de mantenir el contacte amb vostè. Si vol saber de quina informació disposem de vostè., modificar-la, i si escau, cancel•lar-la, pot fer-lo enviant un escrit a aquest efecte, acompanyat d'una fotocòpia del seu D.N.I. o document acreditatiu equivalent, a la següent adreça: C/ Joan Serra i Vilaró, 9 Baixos - 43007 TARRAGONA o a través de correu electrònic a info@tensolutions.cat. Així mateix, és la seva responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguin virus i, si escau, eliminar-los.